Scholarships/ca

From Wikimania 2010 • Gdańsk, Poland • July 9-11, 2010

* ar/العربية (published)* ca/català (published)* cs/čeština (missing) * br/brezhoneg (missing) * ben/ben (published)* de/Deutsch (published)* el/Ελληνικά (published)* en/English (published)* es/español (published)* eu/euskara (missing) * fr/français (published)* hu/magyar (missing) * ia/interlingua (missing) * it/italiano (published)* ja/日本語 (published)* ko/한국어 (published)* mk/македонски (published)* nl/Nederlands (published)* pl/polski (published)* pt/português (missing) * ru/русский (published)* ro/română (published)* scn/sicilianu (published)* sq/shqip (missing) * sw/Kiswahili (published)* sv/svenska (missing) * tr/Türkçe (published)* za/Vahcuengh (missing) * zh-hans/中文(简体) (published)* zh-hant/中文(繁體) (published)

destination: Scholarships
source update: 2010-04-02 (diff since translation)

Programa de Beques Wikimania 2010

Wikimania 2010, la 6a conferència internacional anual, es celebrarà entre el 9 i 11 de juliol del 2010 al Polish Baltic F. Chopin Philharmonic de Gdańsk (Polònia). La Fundació Wikimedia està oferint un nombre limitat de beques per a pagar a les persones seleccionades el viatge d'anada i de tornada, allotjament i registre a Wikimania 2010.

Objectius del Programa

  • Fer de la Wikimania 2010, una conferència internacional exitosa i productiva.
  • Donar suport als Projectes Wikimedia tot fomentant la participació.
  • Enriquir la conferència amb l'assistència d'un grup enèrgic de diversos i nous participants del Moviment Wikimedia.

Sol·licitar una beca

Per a sol·licitar una beca que cobreixi el viatge d'anada i tornada, l'allotjament i el registre a Wikimania 2010 a Gdańsk (Polònia) entre el 9 i l'11 de juliol del 2010 si-us-plau ompli i enviï el formulari de sol·licitud.

Elegibilitat (que es pot aplicar a les beques): Qualsevol contribuïdor actiu a algun projecte Wikimedia i/o voluntari Wikimedia de qualsevol tipus i part del món, és considerat elegible. Participants d'un altre coneixement lliure, programari lliure, col·laboradors i/o educadors d'aquesta iniciativa també en poden sol·licitar.


Selecció: Totes les sol·licituds de beca són revisades pel Comitè de Revisió de Beques Wikimania. Els criteris de selecció dels beneficiaris de les beques van ser determinats pel Comitè de Revisió de Beques Wikimania conforme els objectius i àrees d'interès de Wikimania i Wikimedia.


Data límit de sol·licitud: La data límit per a sol·licitar el Programa de Beques Wikimania 2010 és l'11 d'abril del 2010 a les 23:59:59 UTC. No es rebran més sol·licituds després d'aquesta data.

Per a més informació sobre el Programa de Beques Wikimania 2010, si-us-plau visiti les Preguntes Més Freqüents.